OSOBNÍ ODBĚRY - NUTNÉ PROVÉST OBJEDNÁVKU, JINAK NEBUDE POSKYTNUTA SLEVA.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
05.12.2022
Vánoční provoz 2022 / 2023
Vážení zákazníci,  protože se blíží vánoční svátky rádi bychom Vás informovali o vánočním provozu na přelomu roku 2022/2023. Objednávky pro odeslání... číst celé
16.06.2022
Součástí sad ovladače MAXI2
Poštupně veškeré sady bránových pohonů budou nahrazeny novými ovladači MAXI2. Do vyprodání sladových zásob sad budou dodávány u nás se známými ovladač... číst celé
15.02.2022
Spustili jsme nový e-shop pohonylife.cz
Přávě jsme rozběhli nové webové stránky. Pokud se někde objeví chyby, omlouváme se, ale testujeme v přímém provozu webových stránek. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
07.04.2022 Pohony LIFE
Ladění dálkových ovladačů
Koupili jste dálkový ovladač? A potřebujete ho naladit? číst celé
07.04.2022 Pohony LIFE
Odblokování bránových pohonů
Často se nás ptáte, jak odblokovat pohon? Více zde... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 30dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Lukáš Rathouský se sídlem Náměstí Smiřických 39/4, Praha 10, IČ 49399055, zapsaná v Živnostenském rejstířku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ladění dálkových ovladačů
07.04.2022 Pohony LIFE
Ladění dálkových ovladačů
Koupili jste dálkový ovladač? A potřebujete ho naladit? číst celé
Odblokování bránových pohonů
07.04.2022 Pohony LIFE
Odblokování bránových pohonů
Často se nás ptáte, jak odblokovat pohon? Více zde... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Nejčtenější na blogu
  • Připravujeme.....

 

 

Kde nás najdete

Náměstí Smiřických 39

104 00 Praha 10 -  Uhříněves

Map
Kontakty
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz